דף הבית > קוגל תפוחי אדמה ללא שמן
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן !!!
מגרדים בשיטה הרגילה 10 תפוחי אדמה ובצל חי אחד ושמים הכל בקערה.
שופכים על כל התערובת, כוס אחת של מים רותחים וזה הכל!
שמעתם! רותחים ממש. בשלב זה התערובת תופחת מעט וזה בדיוק מה שיתן את הטעם בהמשך.
משמנים תבנית המיועדת ל"כאילו טיגון", מוסיפים טיפ-טיפה שמן מעל הקרקעית, מחממים תנור לחום הכי גבוה, ומכניסים את התבנית הריקה לתוכו ונותנים לשמן המועט שבו להתחמם טוב.
מוסיפים לעיסת תפוחי האדמה והבצל חמש ביצים, פלפל שחור ומלח בשפע וגם אבקת מרק.
מוציאים את התבנית הרותחת (בזהירות) ושופכים לתוכה את כל התערובת. כיוון שהשמן והתבנית רותחים, אזי ברגע זה, כל הצד החיצוני של הקוגל נאפה ברגע.
מכניסים את התערובת (שעתה היא מונחת בתבנית) לתנור לכחצי שעה לפחות על החום הכי גבוה. אחר כך מנמיכים ל- 180 מעלות, עד שנוצר קרום טעים וכהה מלמעלה והבית כולו מריח מריחו של  הקוגל.

בתיאבון
 

 

עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108


קיץ בריא לכולנו
 


 


הנושא השבוע הוא: וישן מפני חדש תוציאו

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: רוטב סלסה,
רוטב צימצ'ורי


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
הפעם מאמר - "להרוג את הזמן" מאת שרית רוזנבלום
 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים