דף הבית > המתכון השבועי > מתכוני ירקות מבושלים
מתכוני ירקות מבושלים וגם אומלט
 
החומרים
אופן ההכנה
אומלט פטריות
 
ספריי שמן
1 בצל בינוני
1 קופסא פטריות חתוכות (או טריות)
1 ביצה
1 חלבון של ביצה
מלח ופלפל שחור
 
 
משפריצים מהספריי  שמן, משחימים את הבצל, מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים את הביצה והחלבון ומטגנים.

כרוב מאודה
 
ראש כרוב לבן, בינוני-חתוך לרצועות
1 בצל גדול
קופסא רסק עגבניות קטנה
כף קמח
כוס מים
1 שקית ממתיק מלאכותי
מיץ מחצי לימון
2 עלי דפנה
שקית מרק 10 בטעם עוף
פלפל שחור, פפריקה
 
 

משחימים הבצל עם ספריי שמן, מוסיפים הכרוב ומאדים.
מוסיפיפ כף מים ואת כל התבלינים, פרט לקמח, לרסק וללימון.
מבשלים 1/2 שעה על אש קטנה ומערבבים מידי פעם.
לקראת הסוף מוסיפים את הרסק, הלימון והקמח, בוחשים היטב עד לרתיחה.

גיבץ' ירקות מבושלים
 
בצל חתוך לפרוסות
חציל גדול קלוף וחתוך
2 קישואים קלופים וחתוכים לפרוסות
פלפל אדום חתוך לרצועות
כמה פרחי כרובית
2 גזרים קלופים, חתוכים לרצועות
ספריי שמן
שקית מרק 10 בטעם עוף
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור
1/2 קופסא רסק עגבניות קטנה
מעט ממתיק מלאכותי
 
 



מבשלים את הכל ביחד על אש קטנה במשך כ – 40 דקות עד שעה.


גיבץ' ירקות אחר
3 בצלים
2 גזרים מרוסקים גס
1 גמבה פרוסה לרצועות
1 פלפל ירוק פרוס לרצועות
3 קישואים חתוכים לקוביות
1 חציל חתוך לקוביות
1/2 שקית לקט כפרי
4 כפות קטשופ
מלח, פלפל שחור גרוס
 
 
מאדים הבצל, מוסיפים את שאר הירקות, מאדים מעט ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש בינונית עוד כ- 20 דקות
עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108


תש"פ בפתח

תהא
שנת
פריצת-דרך

 


הנושא השבוע הוא: יריית הפתיחה

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: 

 פשטידת קולרבי
סלט פריך


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
הפעם מאמר - נדמה לנו שאם רק נחליט, נוכל להיות רזים. זו אשליה 
 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים