דף הבית > המתכון השבועי
 רוטב סלסה
מרכיבים:
6 עגבניות בשלות
1 בצל לבן קצוץ דק דק
1 גמבה (פלפל אדום מתוק) קצוצה דק
1 שן שום כתושה
1 פלפל חריף או מעט סחוג
מלח לפי הטעם
חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המצרכים (חוץ מהכוסברה והפטרוזיליה) למעבד מזון ומפעילים עד לקבלת תערובת נוזלית אחידה. מעבירים לכלי מתאים, מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים.
 
רוטב צ'ימיצ'ורי
מרכיבים:
כוס פטרוזיליה קצוצה
כף גדושה אורגנו טרי קצוץ או חצי כף אורגנו יבש
מיץ מלימון אחד
2 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית  או 2 כפות שמן קנולה או שמן חמניות
רבע כפית מלח
קורט סוכר
4 כפות מים
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ביחד ולאחסן במקרר.
 

עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108


קיץ בריא לכולנו
 


 


הנושא השבוע הוא: וישן מפני חדש תוציאו

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: רוטב סלסה,
רוטב צימצ'ורי


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
הפעם מאמר - "להרוג את הזמן" מאת שרית רוזנבלום
 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים