דף הבית > המתכון השבועי
כרובית במחבת
המצרכים (4 מנות):
·        1 כרובית בינונית
·        1 כוס מים פושרים
·        4 כפות שמן זית
·        חצי כף מלח
 
להגשה:
·        לאבנה
·        עגבנייה
 
אופן ההכנה:
  •        שוטפים את הכרובית ומפרידים לפרחים קטנים. מעבירים למחבת.
  •     מוסיפים למחבת כוס מים פושרים, שמן זית ומלח. מבשלים את הכרובית ללא כיסוי על להבה גדולה 20-25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. בזמן הזה המים יתאדו ויבשלו את הכרובית, ולאחר        מכן השמן שיישאר יחרוך אותה יפה.
הגשה: מורחים על צלחת שכבה נדיבה של לאבנה, מפזרים את פרחי הכרובית וסוחטים עגבנייה מלמעלה.
 
 
** אפשר לקצוץ את גזע הכרובית לחתיכות קטנות ולהוסיף גם אותו למחבת.
** הערבוב חשוב גם כדי שהכרובית תתבשל באופן אחיד וגם כדי שלא תישרף.
** אפשר להגיש בלי הלאבנה, ואז המנה היא פרווה.

עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108



בעוד יומיים נחגוג את ט"ו בשבט

זהירות מאכילה מוגזמת של פירות יבשים

נתפלל לחורף גשום ומבורך

תהיה שנת פריצה בדיאטה

 
 


הנושא השבוע הוא:
מכיסוי לגילוי

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: 
כרובית במחבת


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
בעיה כבדת משקל,
שיר-לי גולן

 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים