דף הבית > המתכון השבועי
פשטידת קולרבי
 
פשטידת קולרבי, דומה מאוד לפשטידת כרובית אך ללא חשש תולעים.
רכיבים:
6 קולרבי בינוניים
4 ביצים
2 כפות שמן
3/4 כוס קמח
1 בצל בינוני מאודה בקוביות
מלח
פלפל
קצת אגוז מוסקט
 
אופן ההכנה
מבשלים את הקולרבי הקלופים בחצאים או רבעים במים כמו תפוחי אדמה.
כשהם רכים מסננים את המים ומועכים לפירה.
מאדים בצל בקוביות קטנות ומוסיפים לפירה.
מוסיפים 4 ביצים, קמח, שמן ותבלינים. בוחשים היטב ומעבירים לתבנית פיירקס ולתנור ל40 דקות בחום בינוני.
 
סלט פריך
 
מרכיבים לסלט:
10 עלי חסה
חצי חסה מסולסלת
כוס פרחי כרובית
קולרבי, גזר, פלפל אדום, פלפל כתום וחצי בצל סגול
מרכיבים לרוטב:
לימון
שליש כוס שמן זית
כף דבש
מלח ופלפל לפי הטעם
 
אופן ההכנה
שוטפים את הכרובית טוב טוב מתחת למים זורמים. חותכים אותה לפרחים קטנים ונוחים לנגיסה.
שוטפים את החסה ומייבשים. קורעים מהחסה חתיכות גסות.
חותכים את הגזר לרצועות דקות (ג'וליאנים) ומניחים אותם בקערה עם החסה והכרובית.
את הבצל חותכים לטבעות גדולות ומניחים אותן מעל.
את מרכיבי הרוטב מערבבים יחד בצנצנת ויוצקים רגע לפני ההגשה.

בתיאבון.
עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108


תש"פ בפתח

תהא
שנת
פריצת-דרך

 


הנושא השבוע הוא: יריית הפתיחה

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: 

 פשטידת קולרבי
סלט פריך


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
הפעם מאמר - נדמה לנו שאם רק נחליט, נוכל להיות רזים. זו אשליה 
 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים