דף הבית > המתכון השבועי
סלמון בטעם חמוץ-מתוק
החומרים ההכנה
6-8 פרוסות דג סלמון מבשלים את כל החומרים לציר במשך שעה בסיר מכוסה. 
החומרים לציר: מוסיפים את פרוסות הדג ומבשלים עוד רבע שעה.
3 כוסות מים, ½ כוס חומץ, מצננים ומכניסים למקרר את הדגים עם הציר.
⅓ כוס מיץ לימון משומר,  ¼ כוס סוכר מגישים קר.
כף מלח, 2 בצלים פרוסים, 2 עלי דפנה  
 
 
כרובית במיונז  
החומרים ההכנה
כרובית שלמה מבשלים את הכרובית במשך 5 דקות. 
כף כמויונז, כף קטשופ מורחים את התערובת (מיונז, קטשופ ושום) על הכרובית
מעט שום כתוש לאפות בתנור עד שמשחים
 
 
פשטידת קוואקר
החומרים ההכנה
1 כוס קוואקר לערבב הכול, לשטוח בקופסא קטנה ולבשל במיקרו
½ כוס מים למשך 5 דקות. 
1 ביצה
 
קינמון  
ממתיק  
כף שמן  
 
 
עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108


קיץ בריא

 


הנושא השבוע הוא: ויתור מול כניעה

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: 
סלמון בטעם חמוץ-מתוק


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
הפעם מאמר - נדמה לנו שאם רק נחליט, נוכל להיות רזים. זו אשליה 
 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים