דף הבית > המתכון השבועי
 סלט קליל שחייבים על שולחן השבת
 

חומרים

  •  2 כוסות מלאות ברצועות דקיקות של כרוב סגול
  • 2  כוסות מלאות ברצועות דקיקות של כרוב לבן
  •  1 כף מלח שולחן
  • 1  חופן אגוזי קשיו קלויים מראש-ללא מלח
  • 1  חופן שקדים שלמים קלויים- ללא מלח
  • 1  גזר חתוך לקוביות קטנות
  •  20 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
  • 1  חופן גדול של כוסברה קצוצה
  • רבע פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 2  לימונים-רק את המיץ
  • שליש כוס שמן זית
אופן הכנה
מערבבים בקערה את הכרוב הלבן, הכרוב הסגול ומלח השולחן ומתחילים ללחוץ חזק על מנת שהמלח יחדור מהר לכרוב ובתוך כך יגרום לנוזלים לצאת החוצה..
בסיום מניחים ל-5 דקות.
בינתיים קוצצים גס את אגוזי הקשיו ואת השקדים.
בשלב הזה מערבבים את כל הרכיבים יחדיו ולבסוף משלימים עם מלח ופלפל ומגישים.
סלט הוא הפתרון המושלם לאירוח, אין לו שום בעיה לשבת ולהמתין שעה לפני שמגישים אותו לסועדים



  
בתיאבון. 
עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108


משנכנס אדר מרבין בשמחה

פורים מתקרב

תהא
שנת
פריצת-דרך

 


הנושא השבוע הוא: קודם נעשה ואחר כך נשמע

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: 
סלט קליל שחייבים על שולחן השבת


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
- איך יוצרים שמחה?
 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים