דף הבית > המתכון השבועי
פשטידת ברוקולי קלה ומהירה להכנה
 כ-1000 קלוריות לכל הפשטידה
 מצרכים
חב’ ברוקולי קפוא
1 כוס קמח מלא
3 כפות טחינה מלאה מעורבבות עם מעט מים (עד מרקם משחתי)
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
1 כף אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
מפשירים את הברוקולי בקערה בעזרת מים חמים. מסננים מנוזלים. חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות. מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבים היטב (בעזרת הידיים), עד שמתקבלת עיסה אחידה. יוצרים קציצות ומניחים על תבנית משומנת. את הקציצות מושחים במעט שמן שלא יתייבשו בתנור. אופים בתנור שחומם של-180 מעלות עד שהקציצות משחימות (כ-30 דק’). במהלך האפייה הופכים את הקציצות שישחימו מהצד השני גם כן.
 
קציצות ברוקולי
כ-1000 קלוריות לכל הכמות ו – 85 קלוריות לכל קציצה
את הקציצות האלו אפשר ליצור מאותה התערובת שמשמשת להכנת הפשטידה המנצחת שלעיל. במקום לשפוך את התערובת לתבנית, יוצרים קציצות באיזה גודל שרוצים (הכמות המתוארת יכולה  להספיק לכ-15 קציצות בגודל בינוני), מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור עד שהפשטידה משחימה. (כ-30 דק’).
 
הכי מומלץ להגיש את הפשטידה ליד סלט עגבניות שרי וכוסברה.
 


עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108



עכשיו צריך להתכונן לשנת תשפ"ב

תהיה שנת פריצה בדיאטה

שימו לב למאמר החדש

 


הנושא השבוע הוא:
חג הסוכות - ושמחת בחגיך

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: 
פשטידת ברוקולי מהירה להכנה
קציצות ברוקולי


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
בעיה כבדת משקל,
שיר-לי גולן

 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים