דף הבית > המתכון השבועי
 סלט קישואים ועגבניות (4 מנות)
רכיבים לרוטב :
4 כפות חומץ
4 כפות שמן
מלח ופלפל לפי הטעם
רכיבים לסלט:
4 קישואים צעירים, קלופים ופרוסים דק מאד
2 עגבניות בינוניות, קצוצות דק
1 פלפל ירוק מנוקה מגרעינים וקצוץ דק
3 גבעולי סלרי עלים, קצוצים דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1 כף בצל ירוק, קצוץ דק
אופן הכנת הסלט:
שמים את כל הירקות ועשבי התבלין בקערת הגשה. טורפים יחד את חומרי הרוטב, יוצקים על הירקות ומערבבים בעדינות. מקררים כשעתיים לספיגת הטעמים ומגישים על מצע של עלי חסה.
 
כרוב אדום בנוסח הונגרי (4 מנות)
רכיבים:
1 בצל גדול, קצוץ 
4 כפיות שמן
1 כרוב אדום בינוני, קצוץ דק
2 תפוחי עץ חמצמצים (מזן "גרנד"), מנוקים מליבות ומגוררים
מיץ מלימון אחד
1 קופסא קטנה של של רסק עגבניות (100 גרם)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים בסיר שטוח את השמן ומטגנים בו את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את הכרוב ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה בלי להוסיף נוזלים. מוסיפים את התפוחים, מיץ הלימון ורסק העגבניות ומתבלים במלח  ובפלפל. מבשלים כחמש דקות נוספות ומגישים חם או קר.

 
בתיאבון. 
עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108


חורף בריא לכולם

תהא
שנת
פריצת-דרך

 


הנושא השבוע הוא: גם כי ייפול לא יוטל

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: 

סלט קישואים ועגבניות

כרוב אדום בנוסח הונגרי


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
- איך יוצרים שמחה?
 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים